Spara pengar på elräkningen

Spara pengar på elräkningen

Innehåller annonslänkar för Fortum och Elskling

Jag har tecknat nytt elavtal för 2019 och det kommer jag spara in nästan 1000 kr på.

Detta är tack vare att Fortum har en kampanj där du får 500 kr rabatt på 12 månader. Det är ingen bindningstid, men du får inte ut 500 kr rabatt i en klump utan det delas ut i form av ett avdrag varje månad i 12 månader.

Dessutom så hade Reward Network ett erbjudande där man fick 480 kr i återbäring om man tecknade el hos Fortum. Detta behöver man inte vänta i 12 månader på att få, utan så fort Fortum bekräftat till Reward Network att beställningen är gjord så får du pengarna. Av någon anledning fick jag 640 kr i återbäring, men det står att man ska få 480 kr, så vill inte ger er några falska förhoppningar, men det kan bli så att ni också får det.

Hur mycket just du skulle tjäna på detta beror ju förstås på hur dina nuvarande priser ser ut. Du kan alltid jämföra elpriser på Elskling eller andra jämförelsesidor.

Jag brukar ta åtminstone 1 gång per år och kolla upp mina fasta avgifter. Det finns en hel del pengar att spara genom att jämföra och hitta de mest prisvärda. Självklart är det mer än bara priset att se till, just Fortum har 100 % fossilfri el så det känns som ett bra val av andra skäl än bara pengarna.

Har du några frågor är det bara att kommentera, skriva till mig på instagram eller Facebook eller mejla på info@ekonomenstips.se

2 svar på ”Spara pengar på elräkningen

  1. Snyggt! Jag har gjort precis samma deal, men jag hade lite tur och fick dubbel bonus hos MyBonus så cashbacken blev 800 kr! Kul att se att fler lyckas med samma koncept, keep up the good work!
    /Stefan @ Ihållande Investeringar

    1. Ah, det var ju typiskt att jag missade det. Just nu gav det endast 300 kr på Mybonus så därför blev Reward Network bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *