Livet är enkelt, men vi gör det svårt

Livet är enkelt, men vi gör det svårt

När jag såg titeln på den här videon drogs jag direkt till den. En person jag hade i mitt liv när jag var yngre brukade ofta säga så, att människor gör livet svårare än vad det är när det i själva verket är rätt enkelt.

Kanske kan jag känna igen mig en hel del i det. Kanske gör jag själv saker svårare än det behöver vara. Man kan titta på videon och tänka att i det svenska klimatet och med Sveriges regler och lagar så går inte detta. Eller så kan man inspireras och tänka att det finns mycket att hämta/lära sig av honom. Särskilt alla ni som lockas av FIRE (financial independence, retire early) tror jag kommer gilla detta.

Dela gärna med er om vad ni tyckte om videon.

2 svar på ”Livet är enkelt, men vi gör det svårt

  1. Ibland behöver man inte applicera allt ordagrant utan bara, som du säger, inspireras och se hur vissa metoder och tankesätt går att använda i sin vardag.

    Själv har jag väldigt lätt att inspireras av tedtalks och andra kunskapskällor!

    1. Tack för din kommentar. Jag älskar också Tedtalks. Stumbleupon var en favorit 15 år sen. Du får gärna dela med dig av några favorit-Tedtalks eller andra kunskapskällor =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *