Påfyllning av skönhetsprodukter

Påfyllning av skönhetsprodukter

Innehåller annonslänkar för Lyko

 

Jag har slut på en del skönhetsprodukter och behöver fylla på.

Först ut är sminkborttagning. Vanligtvis använder jag en eye makeup remover från Yves rocher som ser ut såhär:

Men den tar slut så fort och kostar 79 kr för 100 ml. Det är nu 25 % på onlineköp så det skulle vara ett bra tillfälle att passa på. På Yves rocher måste man beställa för minst 99 kr så om jag köper 2 st landar jag på 118,50 kr. 

Jag kan ju inte handla Yves rochers produkter någon annanstans så jag kan inte göra en vanlig jämförelse av priser.

Däremot kan jag läsa på om sminkborttagning för ögon på olika bloggar för att se om det finns något likvärdigt. 

Efter att ha sökt lite hittar jag en rekommendationLoreal eye makeup remover. Den har dessutom fått bra betyg av användare på Lyko. Den kostar 69 kr för 125 ml. Jag har fått ett mejl från Lyko med en ”vi saknar dig”-rabatt på 20 %. 2 st removers landar då på 110,40 kr. Mycket billigare då varje innehåller 125 ml och inte bara 100ml som Yves Rochers. 

En annan anledning till att jag handlar på Lyko och inte Yves Rocher är att jag behöver intimtvål. En kompis har länge lovordat RFSU intimtvätt. Den ska vara så skonsam att man kan använda den dagligen och hjälpa till att förebygga bakteriell obalans och svamp. 

 

När jag kommit upp i 200 kr i summa får jag erbjudanden om att välja till andra varor till ett bra pris. När jag sen väljer dessa varor appliceras min ”vi saknar dig”-rabatt även på dessa. Jag passar på att köpa bomullsrondeller som jag börjar få slut på och make up store wipes. 10 kr för bomullsrondeller känns som helt okej pris och likaså 20 kr för wipes. Jag tycker att det är smidigt att ha med sig wipes om man är bortrest eller om man är superdupertrött någon kväll. Makeup store wipes från make up store har jag aldrig testat, men de hade fått bra betyg på Lyko. 

Jag har också 2 presentkort på Lyko á 50 kr tack vare att jag bjudit in 2 vänner (mamma och sambo). Sedan har jag 20 kr i poäng som jag tjänat in på tidigare köp. Det går hur bra som helst att kombinera presentkort, rabattkoder och dessa bonuspoäng på Lyko. Det tycker jag är väldigt bra då många andra sidor bara låter dig välja en kod per köp. 

Är du inte redan medlem på Lyko kan du bli det via min länk. Då får du 100 kr att handla för när du handlar för över 300 kr. Jag får då 50 kr. När du sen är medlem kan du själv bjuda in vänner att bli medlemmar och på så sätt samla pengar till presentkort. 

Glöm inte att gå via en återbäringssida

Såhär såg min order i helhet ut:

3 svar på ”Påfyllning av skönhetsprodukter

    1. åh tack för att du tipsar! jag skriver ju så långa inlägg så förstår att du missade att jag skrev ”glöm inte gå via en återbäringssida”. Jag har refunder installerad som plugin i webbläsaren så att jag inte ska behöva lägga så mycket tid på det.
      Tycker dock att återbäringssidorna rätt ofta missar köpen, särskilt om man tar lite tid på sig att handla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *