Tjäna återbäring

Tjäna återbäring

Vad är återbäring kanske du först och främst undrar?

Återbäring, även kallad cashback är pengar du får tillbaka på ditt köp när du handlar på nätet. Om du brukar handla online kan jag varmt rekommendera att använda återbäringssidor. Du får då tillbaka en viss procent av ditt köp när du går via återbäringssidor. En del återbäringssidor har appar du kan gå via och på så sätt handla via mobilen. De flesta har också en plugin, en insticksmodul som du kan installera i din webbläsare. Detta fungerar endast på datorn dock. Det blir väldigt smidigt då du hela tiden får en påminnelse när du ska handla om du inte vill gå via återbäringssidan och genomföra köpet istället? På så sätt missar du aldrig någon cashback. Återbäringen kan ligga på endast 2 % ibland och då kanske det känns som lite pengar att endast få 6 kr i återbäring. MEN! Många bäckar små. Helt plötsligt är du uppe i några hundra kronor. Hur snabbt du kommer upp i summorna är förstås väldigt olika och beror på hur dina shoppingvanor på nätet ser ut. Jag handlar nästan bara mat och apoteksvaror, till mig och till hunden på nätet. Sen nyttjar jag också de erbjudanden som finns att prova på tjänster gratis eller för 1 kr och få återbäring för detta.

Ett exempel. Du ska handla mat på Citygross, du går via en återbäringssida och får då 2 % återbäring på ditt köp. Du har handlat mat för 500 kr. Du får då 10 kr i återbäring. Dessa dagar kommer efter ett par dagar in på ditt konto på återbäringssidan. Dessa kan du plocka ut först när du kommit upp i ett visst belopp (ofta 100 kr).

Nu när du förhoppningsvis har koll på VAD cashback är, vilka finns och vilka ska man välja? Frågar du mig så skaffar du alla. Sen jämför du bara vilka som ger bäst procent varje gång du ska handla. MEN! Om du känner att det känns omständligt, fundera på vilka onlinebutiker du oftast handlar från och se vilken av nedan som ger bäst återbäring på dessa butiker. Installera pluginen och låt den köra på i bakgrunden. Vips när du loggar in har du ett par hundra kronor som du kan föra över till ditt bankkonto (eller sparkonto eller aktiedepå 😉

Refunder: är du ny medlem får du 50 kr via min länk

Cashbackshopping: här får du 50 kr om du blir medlem via min länk

Cashbacker: här får du inget om du går via min länk men du kanske ändå vill göra det för att vara sjysst mot mig =)

MyBonus: här får du 50 kr om du går via min länk.

Reward Network: här får du inget om du går via min länk men du kanske ändå vill göra det för att vara snäll.

Buyers Club: Det här är inte riktigt återbäring men de har en del erbjudanden där du kan få saker gratis. Här får du heller inget om du blir medlem via min länk.

Glöm inte att själv sedan sprida länkarna så att du kan få bonusen för att ha värvat någon!

Har du några tips på fler smarta sätt att tjäna pengar på nätet? Eller några andra tips om att spara pengar? Tveka inte att höra av dig, och om du gillade inlägget så kommentera gärna!

Lycka till =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *