Tjäna pengar på undersökningar

Tjäna pengar på undersökningar

Du kan tjäna pengar genom att gå med i olika paneler och svara på undersökningar. Det finns många olika paneler att gå med på och jag listar här mina 5 favoriter. Det här är perfekt för dig som pendlar till jobbet, eller om du är hemma och är sjuk eller bara rent av uttråkad.

  1. Ebuno
  2. M3Panel
  3. NorstatPanel
  4. Swadd
  5. AttaPoll

Ebuno – riktigt snygg och enkel layout. De delar upp enkäterna i 3 kategorier, enkla att kvalificera sig för, medel att kvalificera sig för och svåra att kvalificera sig för. Det står hur lång tid det tar att svara på undersökningen och hur många poäng du får. 1000 poäng ger 99 kr via Paypal eller 1 biobiljett. Du kan värva vänner och får då 10 % av deras poäng. Unikt är också att du varannan timme kan få 2 gratispoäng om du trycker på en knapp. 2 poäng motsvarar då ca 20 öre.

M3Panel – Även här ser du hur många poäng du kommer få för en undersökning och hur lång tid den tar. 1500 poäng ger 100 kr presentkort på huuray. När du hänvisar en vän får du 250 poäng (lite mindre än 17 kr). Det bästa med denna är att om du startar en undersökning och svarar på några inledande frågor för att se om du kvalificerar, så får du lite poäng även om det visar sig att du inte kvalificerar för undersökningen.

NorstatPanel – Den här får du 1 kr per minut som undersökningen tar. Du tjänar dessutom lotter som ger dig en chans att vinna i Norstats lotteri som hålls en gång per månad. Norstat erbjuder även fysiska paneltillfällen som ger dig en högre timpeng som brukar ligga på allt ifrån 300-600 kr. Man kan bara bli medlem om någon bjuder in en. Bli medlem här.

Swadd – Det är en app där du får se en liten reklamsnutt på några sekunder och sedan svara på lätta frågor om det du sett. Du får några kronor för detta. Det finns inte så många uppdrag men varje uppdrag går superfort och därför tjänar du som mest på denna per minut av alla undersökningstjänster. Du samlar pengar och när du har 50 kr kan du ta ut presentkort i tex Åhlens, från 100 kr i tex H&M, NetonNet och Mathem. Här får du 10 kr om du värvar någon.

AttaPoll – Detta är en app, och den ger lite blandat per minut, ca 40 öre eller ibland mindre. Rätt enkelt att utföra undersökningarna och smidigt att det är via mobilen. Ett annat plus är att man kan ta ut pengarna via Paypal redan efter att man fått 30 kr. Bli medlem här.

En nyhet som kommit är Sparklubben Sverige som är en sida där du kan vinna vouchers på 10.000 kr när du svarar på 4 korta frågor. Tar bara 20 sekunder.

Har ni testat olika undersökningspaneler eller appar? Tipsa mig gärna om vad ni tycker fungerat bra!

Om du gillade detta inlägget kanske du också gillar:
Tjäna pengar på återbäring

tjäna pengar på undersökningar
tjäna pengar på undersökningar
Please follow and like us:

2 reaktioner till “Tjäna pengar på undersökningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *