Hyr ut din bostad

Hyr ut din bostad

Ett sätt att tjäna pengar på är att hyra ut din bostad. Du kan hyra ut ett rum, en våning, ett landställe, ett attefallshus på tomten, en gäststuga eller hela din bostad. Att hyra ut hela din bostad är ett perfekt sätt att tjäna pengar på när man är bortrest.

  1. Skaffa konto på Airbnb.
  2. Fota din bostad.
  3. Beskriv vad som ingår och vilka regler som gäller.
  4. Skriv in i kalendern vilka dagar som är tillgängliga och inte.
  5. Dags att hyra ut!

Jag har hyrt ut via Airbnb flera gånger. Vad som är fördelen där är att det blir enkelt för personer att hitta till ditt boende. Det ingår en försäkring och alla personer betygsätts och verifieras av Airbnb. Airbnb tar ut en procentuell avgift.

Om du ska hyra ut en längre period blir det kanske smidigare att använda sig av Blocket.

Fråga gärna mig om ni undrar något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *