Tjäna pengar på enkäter

Tjäna pengar på enkäter

innehåller annonslänkar

Tjäna pengar på enkäter

Tjäna pengar på enkäter online eller via en app. Det finns flera olika paneler du kan gå med i, men det är olika hur bra betalt det är. Jag betygsätter de jag provat här.

tjäna pengar på enkäter
Tjäna pengar på enkäter

Norstat Panel

Norstat Panel är favoriten. Den ger 1 kr per minut.
Norstat har också fysiska paneltillfällen som ger dig 300-600 kr. Då sitter du med en grupp andra människor och svarar på frågor.
Startar du en undersökning, så svarar du ofta på några inledande frågor för att se om du kvalificerar, om du inte kvalificerar har du ändå lagt lite tid på att svara på frågor och då får du lite poäng även om det visar sig att du inte kvalificerar för undersökningen. Bli medlem här

Sparklubben Sverige

Sparklubben Sverige är en sida där du kan vinna vouchers på 10.000 kr när du svarar på 4 korta frågor. Tar bara 20 sekunder.

M3 Panel

Även här ser du hur många poäng du kommer få för en undersökning och hur lång tid den tar. 1500 poäng ger 100 kr presentkort på huuray. När du hänvisar en vän får du 250 poäng (lite mindre än 17 kr). Precis som med Norstat så får du lite poäng även om det visar sig att du inte kvalificerar för undersökningen. Bli medlem här.

AttaPoll

Detta är en app, och den ger lite blandat per minut, ca 40 öre eller ibland mindre. Rätt enkelt att utföra undersökningarna och smidigt att det är via mobilen. Ett annat plus är att man kan ta ut pengarna via Paypal redan efter att man fått 30 kr. Bli medlem här.

Toluna

Detta är en ny undersökningssida som jag inte hunnit testa så mycket än. Bli medlem här.

Ebuno

Det står hur lång tid det tar att svara på undersökningen och hur många poäng du får. Det sämsta är att du kan lägga flera minuter på att svara på inledande frågor och sen visar det sig att du inte kvalificerar då får du 0 poäng. Det händer också väldigt ofta att jag inte kvalificerar. 1000 poäng ger 99 kr via Paypal. Du kan värva vänner och får då 10 % av deras poäng.
Du kan få 1 poäng varje timme och du går in och klickar på en knapp. 1 poäng är 10 öre. Bli medlem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *