Black Friday

Black Friday

Innehåller annonslänkar för Matsmart

Jag är helt emot onödig konsumtion. Jag tror att de flesta blir påverkade när de ser olika erbjudanden. När affärerna har erbjudanden du ska hinna först, då det endast gäller en dag och så vidare. Men samtidigt tycker jag att det är nästan en häxjakt just när det gäller Black Friday. Det finns ju så många andra dagar på året med rea och så många andra dagar då det görs onödiga köp. Det bästa tror jag är att prata om hållbar konsumtion och hur man ska handla, vad man ska tänka på och hur mycket pengar man kan spara snarare än att shamea de som handlar.

Exakt! Det är i slutändan tid som slösas när pengar slösas

De erbjudanden jag tycker varit bra på Black Friday är Blocket, där du kan annonsera leksaker till försäljning för 1 kr per annons. Jag fick ett mejl från Blocket där de skickade med denna söta videon också. Fint att 8 av 10 unga kan tänka sig en begagnad leksak. Förutom Blocket kan man hitta många begagnade saker på loppis, i second hand-butiker på Facebook Marketplace och Tradera och Sellpy

Sen tycker jag som alltid att Matsmart är en bra butik. De säljer mat där varorna kanske inte är i säsong, varor som har ett kort bästföredatum eller där de ska byta förpackning och inte vill sälja av den gamla i de vanliga butikerna längre. Det är ingen särskild Black Friday rea och det är ingen stress att handla där. De har bra priser året runt. Så har ni inte handlat där så spana in när det passar er. Blir superglad om ni använder min länk om/när ni handlar där.

Vad tycker NI om Black Friday och rea generellt? Är det bara av ondo?

OM DU GILLAR MINA TIPS, STÖTTA MIG GÄRNA GENOM ATT:

  • Använda mina länkar
  • Kommentera
  • Följ mig på instagram och facebook
  • Dela detta med andra som du tror skulle uppskatta det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *