Voi-krediter

Voi-krediter

Jag kommer berätta för dig hur du som inte redan har Voi kan få 9,5 krediter = motsvarande 95 kronor att åka för. Och hur du som redan har Voi kan tjäna ihop 7,5 krediter = motsvarande 75 kronor att åka för.

Voi-skotrar har du säkert sett. Åtminstone om du bor i en storstad. Det är alltså elektriska skotrar som du kan hyra en kort tid för att ta dig fram i stan. Du laddar ner deras app och om du inte har ett konto på Voi kan du skaffa det via denna länk och få 2,5 krediter vilket motsvarar 25 kr.

(1 kredit= 10 kr).

Du kan också ta deras trafikskola och tjäna krediter. Du svarar på några frågor och får då krediter. Observera att frågorna gäller svenska trafikregler men frågorna är på engelska.

Det finns 5 olika kategorier med frågor. Avsnittet parkering innehåller 7 frågor och ger 1 kredit. Avsnittet skyltar innehåller 15 frågor och ger också 1 kredit. Avsnittet allmänt har 12 frågor och ger 1 kredit. Avsnittet skoterkunskap har 9 frågor ger 1 kredit. Slutligen har vi då avsnittet trafikregler som har 11 frågor och ger 1 kredit. Trots att de har olika antal frågor ger de alltså alla 1 kredit.

Det tog mig totalt 8 minuter att svara på samtliga frågor. Ganska bra timlön blir det då om 525 kr.

Här kan du ta testet och du får inte bara de 5 krediterna för de 5 avsnitten utan 2 extra krediter. Totalt 7 krediter dvs 70 kr att åka för om du svarar på alla frågor.

Får du fel på någon fråga (hände mig en gång) fick man bara försöka igen. Vet inte vad som skulle hända om man fick fel på fler frågor.

Kanske gillar du också det här inlägget om billiga upplevelser

Please follow and like us:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *