Jobba hemifrån del 1

Jobba hemifrån del 1

Tjäna pengar genom att jobba hemifrån. Du kanske är sjukskriven och vill tjäna in några extra kronor, du kanske är i uppstarten av ditt företag och har varierande arbetsbelastning eller är student.

Du kanske har en lång pendlingssträcka till jobbet och vill nyttja tiden till att tjäna in några kronor.

Du kan då svara på olika undersökningar och tjäna några kronor. Som ni märker skriver jag några kronor flera gånger. För det är just vad du kommer tjäna. Det är ingen förmögenhet vi talar om.

jobba hemifrån

Det här är de olika sorterna jag testat:

Ebuno – riktigt snygg och enkel layout. De delar upp enkäterna i 3 kategorier, enkla att kvalificera sig för, medel att kvalificera sig för och svåra att kvalificera sig för. Det står hur lång tid det tar att svara på undersökningen och hur många poäng du får. 1000 poäng ger 99 kr via Paypal eller 1 biobiljett. Du kan värva vänner och får då 10 % av deras poäng. Unikt är också att du varannan timme kan få 2 gratispoäng om du trycker på en knapp. 2 poäng motsvarar då ca 20 öre.

M3Panel – Även här ser du hur många poäng du kommer få för en undersökning och hur lång tid den tar. 1500 poäng ger 100 kr presentkort på huuray. När du hänvisar en vän får du 250 poäng (lite mindre än 17 kr). Det bästa med denna är att om du startar en undersökning och svarar på några inledande frågor för att se om du kvalificerar, så får du lite poäng även om det visar sig att du inte kvalificerar för undersökningen.

Swadd – Det är en app där du får se en liten reklamsnutt på några sekunder och sedan svara på lätta frågor om det du sett. Du får några kronor för detta. Det finns inte så många uppdrag men varje uppdrag går superfort och därför tjänar du som mest på denna per minut av alla undersökningstjänster. Du samlar pengar och när du har 50 kr kan du ta ut presentkort i tex Åhlens, från 100 kr i tex H&M, NetonNet och Mathem. Denna får du inget för om du värvar någon.

Flarie – Detta är en app där du spelar små enkla mobilspel och samlar poäng. För 245 coins kan du hämta ut tex en kanelbulle på pressbyrån. För att komma upp i presentkort på 50 kr behöver du ha nästan 3000 poäng. Här kan du heller inte värva någon. Detta tycker jag är ett bra spel för unga som kan lära sig att samla pengar genom att göra något.

Har ni testat olika undersökningspaneler eller appar? Tipsa mig gärna om vad ni tycker fungerat bra!

Please follow and like us:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *